پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ فروردین ۱۳۸۷، ۱۰:۱۶

در گفتگو با مهر عنوان شد:

امسال 150 اثر تاریخی ایلام در لیست آثار ملی ثبت می شوند

امسال 150 اثر تاریخی ایلام در لیست آثار ملی ثبت می شوند

ایلام - خبرگزاری مهر: رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام گفت: امسال 150 اثر تاریخی این استان در لیست آثار ملی ثبت می شوند.

فریدون محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: تاکنون بیش از 420 اثر تاریخی استان ایلام در نقاط مختلف استان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده اند.

وی افزود: با تلاشهای صورت گرفته در زمیه شناسایی و آماده کردن آثار تاریخی متعدد دیگر در سطح استان ایلام، 150 اثر تاریخی دیگر از نقاط مختلف استان امسال در آثار ملی ثبت می شوند.

محمدی با اشاره به اینکه این استان یکی از قطبهای تاریخی در کشور است، خاطر نشان کرد: بیشترین آثار تاریخی استان ایلام در شهرستانهای شیروان، چرداول و دره شهر است.

این مسئول یادآور شد: میزان بازدید گردشگران از استان ایلام هر سال افزایش می یابد که یکی از دلایل آن می تواند آثار تاریخی متعدد در این استان باشد.

کد خبر 666466

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha