پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ فروردین ۱۳۸۷، ۱۲:۴۰

نامجو به مهر اعلام کرد:

مصرف آب تهرانی ها در سال به یک میلیارد مترمکعب می رسد

مصرف آب تهرانی ها در سال به یک میلیارد مترمکعب می رسد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: پیش بینی می شود مصرف آب در تهران به یک میلیارد متر مکعب در سال برسد.

مجید نامجو در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: سال گذشته مصرف خانگی در کشور به 5 میلیارد مترمکعب رسیده که امسال انتظار می رود که رشد منطقی را در بخش خانگی شاهد باشیم. این درحالی است که پیش بینی می شود که مصرف آب مردم تهران در فصل تابستان در حدود یک میلیارد مترمکعب باشد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور گفت: هم اکنون بیش از 15 استان کشور تحت نظارت دقیق و کنترل ها برای بروز مشکلات خشکسالی قرار دارند تا فصل گرما را با کمترین مشکل پشت سر گذارند.

نامجو گفت: رویکرد جدید دولت در ارتباط با اعتبارات سال 87 کل کشور به گونه ای است که اختیار تام به وزارتخانه ها و شخص وزیر نیرو داده شده که در ارتباط با پروژه های مهم با دست باز عمل کرده و بودجه کافی را به آن اختصاص دهد؛ این درحالی است که به شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز ابلاغ شده تا پروژه های استراتژیک و آنهایی که بالغ بر 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارند را معرفی کند تا اعتبار کامل را برای آن ببینند.

به گفته وی، بر این اساس درسال 87  تعداد پروژه هایی که برای تامین اعتبار کامل ذکر شد حدود 5/1 برابر شده است که یکی از آنها خط انتقال شهرهای خلیج فارس است که اعتبارات آن در سال 87 تامین شده و حدود 50 میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته شده که امید می رود بتوان تمامی ایستگاههای پمپاژ این خط به اتمام رسد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور افزود: برای تکمیل خط و رساندن آب به بندرلنگه که هدف نهایی این طرح است تلاش داریم که سریعتر به بهره برداری نزدیک شویم.

کد خبر 666654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha