پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ فروردین ۱۳۸۷، ۱۳:۲۶

در گفتگو با مهر عنوان شد:

14 هزار و 600 نفر به دفاتر کاریابی لرستان مراجعه کردند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر کل اداره کار و امور اجتماعی لرستان گفت: در سال گذشته بیش از 14 هزار و 661 نفر به دفاتر کاریابی فعال در سطح استان مراجعه کرده اند.

غلامعباس مهری در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد افزود: از تعداد افراد مراجعه کننده به دفاتر کاریابی استان چهار هزار و 720 نفر زن و 9941 نفر مرد بوده اند.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون 21 شرکت مشاوره ای کارآفرینی در لرستان فعال هستند، تصریح کرد: در حال حاضر 12 دفتر کاریابی خصوصی وابسته به سازمان کار و امور اجتماعی و 26 دفتر کارآفرینی در ادارات و دستگاههای اجرایی استان فعالیت دارند.

مهری با تاکید بر اینکه از طریق این دفاتر طی سال گذشته سه هزار و 336 فرصت شغلی به دست آمده است، یادآور شد: از این تعداد فرصت شغلی 826 فرصت برای زنان و دو هزار و 510 فرصت برای مردان به دست آمده است.

مدیرکل اداره کار و امور اجتماعی لرستان خاطر نشان کرد: از طریق این دفاتر کاریابی در سال گذشته دو هزار و 276 نفر در قالب 600 نفر زن و یک هزار و 576 نفر مرد به کار گمارده شدند.

کد خبر 666732

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha