به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه اردنی الدستور در تحلیلی درباره اقدام اخیر صهیونیستها در سرزمین های اشغالی فلسطین نوشت: اعلام رژیم اسرائیل به ساخت صد واحد مسکونی جدید در دو شهرک صهیونیست نشین القانا و آرییل در کرانه باختری رود اردن نشانگر سیاست یکجانبه مقامات تل آویو در مخالفت با تفاهمات صورت گرفته در کنفرانس آناپولیس و طرح صلح "نقش راه" و قطعنامه های بین المللی است .
این روزنامه افزود: همچنین این اقدامات نشانگر پافشاری مقامات رژیم اسرائیل برای مصادره بیشتر سرزمین های فلسطینی و یهودی کردن آن است.
الدستور با اشاره به موافقت اخیر مقامات رژیم صهیونیستی برای ساخت هزار واحد مسکونی در شهرکهای صهیونیست نشین و اختصاص بودجه 20 میلیون دلار در سال جاری یاد آور شد :مردم منطقه هنوز موافقت اخیراسرائیل با ساخت 300 واحد مسکونی در شهرک صهیونیست نشین ابوغنیم و 400 واحد مسکونی در شهرک های شمال شرق قدس را فراموش نکرده است .
به نوشته این روزنامه، اسرائیل با اقدام نه تنها قدس غربی را که از تمام جهات به شهرکهای صهیونیست نشین و دیوارهای بتونی احاطه شده به اشغال خود درمی آورد بلکه 85 درصد دیگر از زمین های اطراف قدس اشغالی را به نفع خود مصادره خواهد کرد.
این روزنامه اردنی به هشدارهای شاه اردن به رژیم اسرائیل درباره سیاست یکجانبه اسرائیل و خطر ادامه شهرک سازی در قدس اشغالی اشاره کرد و نوشت: علی رغم این هشدار اسرائیل به اقدامات خود در سرزمین های اشغالی ادامه می دهد.
نظر شما