محمد کاظم دبیر در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: ثبت انجمن های شعر مشهد با هدف ساماندهی و تقویت آنها در سال جاری انجام می شود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد بیان داشت: از ابتدای سال جاری به همت مسئولان انجمن های شعر، هنرمندان استان و همچنین اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد، شبهای شعر به صورت فعال برگزار شده است.
دبیری خاطرنشان کرد: در حال حاضر انجمن های شعر، پاژ، فردوسی، جوان و شعر امروز در مشهد فعال هستند.
وی در خصوص زمان برگزاری جلسات هفتگی شعر یادآور شد: شب شعر پاژ شنبه ها به سرپرستی و مسئولیت استاد برزگر، شب شعر فردوسی یکشنبه ها با مدیریت استاد فنایی و شب شعر جوان با مسئولیت شاعره در تومیان برگزار می شود.
دبیر افزود: استاد ساعی و استاد نظافت مدیریت شب شعر هفتگی انجمن ادبی شعرا که شنبه ها برگزار می شود را عهده ار هستند.
وی هدف از برپایی این انجمن ها را نقد آثار ادبی هنرمندان ذکر کرد و یادآور شد: در این کارگاه ها بررسی آثار و مقالات شعر با قرائت آثار هنرمندان حاضر انجام می شود.
این انجمن ها در محل سالن اجتماعات مدرس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود.
نظر شما