پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ فروردین ۱۳۸۷، ۱۸:۲۹

انجمنهای شعر در مشهد به ثبت می رسند

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد گفت: انجمنهای فعال شعر در مشهد به ثبت می رسند.

محمد کاظم دبیر در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: ثبت انجمن های شعر مشهد با هدف ساماندهی و تقویت آنها در سال جاری انجام می شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد بیان داشت: از ابتدای سال جاری به همت مسئولان انجمن های شعر، هنرمندان استان و همچنین اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد، شبهای شعر به صورت فعال برگزار شده است.

دبیری خاطرنشان کرد: در حال حاضر انجمن های شعر، پاژ، فردوسی، جوان و شعر امروز در مشهد فعال هستند.

وی در خصوص زمان برگزاری جلسات هفتگی شعر یادآور شد: شب شعر پاژ شنبه ها به سرپرستی و مسئولیت استاد برزگر،‌ شب شعر فردوسی یکشنبه ها با مدیریت استاد فنایی و شب شعر جوان با مسئولیت شاعره در تومیان برگزار می شود.

دبیر افزود: استاد ساعی و استاد نظافت مدیریت شب شعر هفتگی انجمن ادبی شعرا که شنبه ها برگزار می شود را عهده ار هستند.

وی هدف از برپایی این انجمن ها را نقد آثار ادبی هنرمندان ذکر کرد و یادآور شد: در این کارگاه ها بررسی آثار و مقالات شعر با قرائت آثار هنرمندان حاضر انجام می شود.

این انجمن ها در محل سالن اجتماعات مدرس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود.

کد خبر 668144

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha