پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۱ فروردین ۱۳۸۷، ۱۵:۳۱

بستر مناسب برای انتخاب شغل باید از مدارس فراهم شود

کرج - خبرگزاری مهر: کارشناس مسئول مشاوره آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران گفت: در مدارس باید بستر مناسب انتخاب شغل برای دانش آموزان فراهم شود تا آنها انتخاب آگاهانه ای نسبت به شغل مورد نظر خود در آینده داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، رحمان درکی، ظهر امروز در افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای هنرجویان فنی و حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش ناحیه دو کرج اظهار داشت: مهمترین عامل رشد هر جامعه، نیروی انسانی است به نحوی که این عامل باید مهارتهای لازم را در زندگی کسب کند.

وی افزود: برای دستیابی به این منظور علاوه بر برنامه ریزیهای انجام شده در سطوح بالاتر در حوزه آموزش و پرورش، مدیران، مشاوران و معلمان باید در تربیت حرفه ای دانش آموزان حداکثر تلاش خود را به کار گیرند.

این مسئول خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش بستر مناسبی برای تربیت، اجتماعی کردن و تصمیم گیریهای مهم زندگی دانش آموزان است به نحوی که باید در مدارس زمینه مناسب برای انتخاب شغل و رشته دانش آموزان در مقطع راهنمایی فراهم شود.

درکی بیان داشت: مشاوران باید از توانمندیهای موجود در دانش آموزان استفاده کنند و علاوه بر آن باید با دانش آموزان ارتباط تنگاتنگی برقرار کنند.

کارشناس مشاوره آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران عنوان کرد: آشنایی مدیران و مشاوران با مسائل روز جهان از آسیبهای موجود در مدارس و دانش آموزان می کاهد و سهم به سزایی در تربیت دانش آموزان دارد. 

کد خبر 668227

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha