پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳۱ فروردین ۱۳۸۷، ۱۷:۱۲

160 هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل در هرمزگان تولید شد

160 هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل در هرمزگان تولید شد

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: تا پایان فصل برداشت گوجه فرنگی خارج از فصل در هرمزگان، بیش از 160 هزار تن محصول در این استان تولید می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، کوروش صادقی، عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سراسر استان هرمزگان 12 هزار و 200 هکتار از اراضی زراعی تحت کشت گوجه فرنگی قرار گرفته است که با احتساب برداشت این محصول از دو ماه پیش تاکنون و زمان باقیمانده از برداشت ظرف یک ماه آینده در مجموع 160 هزار تن گوجه فرنگی در استان تولید می شود که به دلیل خارج از فصل بودن آن به عنوان یکی از اقلام استراتژیک در کشور به شمار می رود.

وی بیان داشت: به طور متوسط از هر هکتار 30 تا 35 تن گوجه فرنگی برداشت می شود که در سال جاری به علت خشکسالی های پیاپی و عدم بارش باران مناسب، این میزان به 25 تن کاهش یافته است.

صادقی اظهار داشت: پیش بینی می شود در زمان باقیمانده تا پایان فصل برداشت دست کم 12 هزار تن گوجه فرنگی دیگر تولید شود.

مشکل بزرگ کشاورزان هرمزگانی به خصوص آن دسته از کشاورزان که اقلام خارج از فصل کشت می کنند، عدم ساماندهی مناسب بازار و نقش پررنگ دلال در خرید ارزان محصول از کشاورز و ارائه آن به بازار با قیمتی باور نکردنی است.

متوسط قیمت خرید گوجه از کشاوزان هرمزگانی در طول فصل برداشت به 100 تومان در هر کیلوگرم نمی رسد اما این محصول در بازار به پنج تا هشت برابر قیمت خرید آن عرضه می شود و مسئولان امر باید در حوزه جهاد کشاورزی و اداره کل بازرگانی توجه بیشتری به این مسائل داشته باشند.

کد خبر 668324

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha