پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۰:۳۷

ابداع سیستم ترمیم خودکار فضاپیماها

ابداع سیستم ترمیم خودکار فضاپیماها

گروهی از دانشجویان دانشگاه آریزونای آمریکا سیستم نرم افزاری – سخت افزاری نوینی ارائه می کنند که در آینده می توان از آن برای ترمیم خودکار فضاپیماها استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این فناوری نوین از آرایه های قابل برنامه ریزی میدانی برای ساخت چنین سیستم خود ترمیمی استفاده می شود.

به گفته این دانشجویان، آرایه های یاد شده با ترکیب نرم افزار و سخت افزار به تولید سیستم قابل انعطافی می پردازد که در نهایت در قالب یک تراشه کوچک ارائه می شود.

بر اساس گزارش ساینس بلاگ، این پروژه از سال 2006 آغاز شده و از همان ابتدا به دلیل ویژگیهای کاربردی در فضاپیماها مورد توجه ناسا قرار گرفته است تا آنجا که کمک مالی اولیه 85 هزار دلاری نیز برای آن از سوی این آژانس اختصاص یافته است.

فناوری که این دانشجویان ارائه می کنند در حقیقت واحدهای سخت افزاری هستند که به صورت بی سیم با یکدیگر در ارتباط بوده و سیستمی همچون فضاپیما می تواند به گونه ای هوشمندانه و بدون حضور انسان از آن برای ترمیم سیستمهای از کار افتاده خود استفاده کند.

ابداع این سیستم نوین می توان هزینه های تعمیر و نگهداری فضاپیماها و سایر سیستمهای فضایی را تا میزان قابل توجهی کاهش دهد.

کد خبر 669034

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha