به گزارش مهر به نقل از ساینس دیلی، در سال 2007 بیش از 378 هزار نفر در سراسر جهان به طور داوطلبانه به پاکسازی سواحل کمک کرده اند اما زباله ها به قدری است که قرار دادن چند روز در سال برای پاک کردن آنها کفایت نمی کند.
بنابرهمین گزارش ، بسیاری افراد تصور می کنند ریختن زباله در ساحل دریا هیچ ارتباطی به مرگ جانوران و آبزیان ندارد . در صورتی که برخی از زباله ها نه فقط چند روز بلکه برای تمام سال در مجاورت دریا باقی می مانند و در معرض نور خورشید و هوا دچار تغییرات مضر زیادی می شوند که بر زندگی جانداران تاثیر نامطلوب دارند.
بررسی ها نشان می دهد فقط در سال گذشته 81 پرنده ، 63 گونه ماهی، 30 پستاندار و 49 بی مهره به دلیل آلودگی های ایجاد شده در سواحل دریاها جان خود را از دست داده اند.
لازم به ذکر است از جمله خطرناک ترین زباله ها می توان به کیسه های پلاستیکی ، قوطی های کنسرو و تورهای ماهیگیری اشاره کرد.
تاکنون 116 میلیون تن زباله در خط ساحلی بیش از 127 کشور جمع آوری شده است و قرار است برای بیست و سومین بار در سال 2008 سازمانهای جهانی به پاکسازی سواحل بپردازند.
نظر شما