پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۲:۴۹

35 هزار نفر تحت پوشش آموزش فنی و حرفه ای کردستان قرار گرفتند

35 هزار نفر تحت پوشش آموزش فنی و حرفه ای کردستان قرار گرفتند

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیرکل فنی و حرفه ای استان کردستان گفت: در سال گذشته 35 هزار نفر تحت آموزشهای مختلف فنی و حرفه ای استان کردستان قرار گرفتند.

نادر فخری در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: این تعداد افراد در 14 مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی، مراکز سیار همچنین 101 آموزشگاه آزاد در بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی و خدماتی تحت پوشش این آموزشها قرار گرفتند.

مدیرکل فنی و حرفه ای با اشاره به میزان دوره ها و تعداد کارآموزان رشته های آموزشی این اداره کل عنوان کرد: در بخش آموزش در مراکز ثابت که عموما آموزش های پایه ای و تخصصی را شامل می شود در سال گذشته تعداد 19 هزار و 584 نفر - دوره و چهار میلیون و 630 هزار نفر - ساعت آموزش دیده اند.

فخری بیان داشت: همچنین در بخش آموزش سیار و در جهت اجرای طرح آموزش سنجش نیروی کار صنعت ساختمان با استفاده از ظرفیتهای موجود این اداره کل نسبت به آموزش دو هزار و 121 نفر - دوره و 127 هزار و 468 نفر- ساعت اقدام کرده است.

وی یادآور شد: آموزشهای بخش سیار شامل اسکلت سازی، بنای سفت کار، بتن ساز و بتن ریز، آرماتور بند و قالبند، کفراژ و ... است.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان کردستان اظهار داشت: همچنین با اشاره به دیگر برنامه های این اداره کل در سال گذشته افزود: همچنین به منظور جبران کمبود مراکز ثابت در نقاط دور دست و فاقد مرکز که سرمایه گذاری در آن نقاط مقرون به صرفه نیست، این آموزشها در نظر گرفته شد.

به همین دلیل اداره کل فنی و حرفه ای استان طی سال گذشته توانست زمینه آموزش 592 نفر - دوره را در بخش زندان و همچنین به منظور احزار شرایط اشتغال جوانان بعد از خدمت مقدس سربازی 567 دوره - نفر را در پادگان های سطح استان فراهم کند.

کد خبر 669756

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha