پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۳:۰۴

تولید ماهی در همدان افزایش 30 درصدی داشته است

همدان - خبرگزاری مهر: مدیرکل شیلات استان همدان گفت: تولید ماهی در این استان 30 درصد بیشتر از میزان پیش بینی شده در برنامه چهارم توسعه است.

نبی الله زندی در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان اظهار داشت: در حال حاضر پرورش ماهی در 14 مزرعه بزرگ، 170 مزرعه خرد، 55 استخر و هفت رشته قنات صورت می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه پنج ساله چهارم توسعه مقرر شد که استان همدان دو هزار و 430 تن تولید ماهی داشته باشد که میزان تولید شیلات استان همدان در حال حاضر بیشتر از برنامه تعیین شده است.

زندی با بیان اینکه تهیه طرح مطالعاتی برای پرورش ماهی استان همدان با هزینه یک میلیارد یال پیش بینی شده است، عنوان کرد: طرحهای شناسایی ماهیان بومی در استان و مکان یابی سایتهای پرورش ماهی، نحوه تکثیر آنها و بررسی پسابهای سایت پرورش ماهی برای تولید بیشتر در شهرستان نهاوند اجرا می شود.

مدیر شیلات استان همدان بیان داشت: در سال جاری با ایجاد مرکز تکثیر نوری در سطح استان همدان با قرار دادن مولدهای ماهی قزل آلا در رژیم نوری مصنوعی و تغییر فصل برای ماهیان برای نخستین بار در خارج از فصل از ماهی قزل آلا تخم گیری می شود که این کار باعث خودکفایی در این زمینه می شود.

کد خبر 669796

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha