پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۴:۵۷

برگزاری نمایشگاه گردشگری تعطیلات یک هفته به تعویق افتاد

برگزاری نمایشگاه گردشگری تعطیلات یک هفته به تعویق افتاد

دومین دوره نمایشگاه بین المللی گردشگری تعطیلات که پیش از این قرار بود 29 خرداد برگزار شود با یک هفته تعویق به 5 تیر موکول شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا فتوت مجری برگزاری نمایشگاه تعطیلات با اعلام این خبر گفت: به دلیل برگزاری همایش بین المللی گردشگری الکترونیک و همزمانی آن با برگزاری نمایشگاه تعطیلات هماهنگی های با معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی به عمل آمد و در نتیجه زمان برگزاری نمایشگاه یک هفته به تعویق افتاد.

فتوت افزود: نمایشگاه تعطیلات که سال گذشته مورد رضایت شرکت کنندگان و بازدید کنندگان قرار گرفته بود، امسال نیز با استقبال فعالان گردشگری مواجه شد، که دفاتر خدمات مسافرتی ، هتل های زنجیره ای ، تولید  کنندگان صنایع دستی ، مجتمع های گردشگری ، مناطق آزاد، خطوط ریلی ، شرکت های هواپیمایی و تولید کنندگان تجهیزات سفر با افزایش 40 درصدی نسبت به دوره قبل در این نمایشگاه حضور دارند.

لازم به ذکر است ، نمایشگاه تعطیلات 5 الی 7 تیر ماه در سالن های نمایشگاهی مرکز آفرینش های هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع درخیابان حجاب تهران برگزار می شود.

کد خبر 670092

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha