به گزارش خبرنگار مهر در بابل، سید عیسی هاشمی حیدری، عصر چهارشنبه در جمع شهردار و اعضای شورای شهر بابل در محل شهرداری افزود: نگاه خدمت رسانی به مردم باید برای رضای خدا و رضایت خلق خدا باشد.
وی با اشاره به بودجه 165 میلیارد ریالی شهرداری بابل در سال جاری اظهار امیدواری کرد: این بودجه در سال آینده به 250 میلیارد ریال افزایش یابد.
هاشمی ادامه داد: در بودجه نویسی و استفاده از بودجه باید تحولی ایجاد شود که بر اساس برنامه ریزی زودبازده شهری طرحهای عمرانی اجرایی شود.
وی با تاکید و تسریع در اجرای تقاطع غیرهمسطح در ایستگاه آمل و میدان شهید کشوری شهرستان بابل تصریح کرد: پارکهای محلات، تفریحگاه ها و مزارهای شهدای بابل باید توسط شهرداری و شورای شهر ساماندهی شود.
اسکندر مسافری، رئیس شورای شهر بابل در ادامه از آغاز اجرای هفت طرح عمرانی در شهر بابل خبر داد و افزود: دو میلیارد و 500 ریال از بودجه بابل صرف امور عمرانی شده و بقیه در امور جاری هزینه می شود.
نظر شما