پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۵:۵۰

قایقرانی انتخابی المپیک - چین

تیم دونفره روئینگ مردان به نیمه نهایی راه یافت

تیم دونفره روئینگ مردان به نیمه نهایی راه یافت

در ادامه نخستین روز از مسابقات قایقرانی روئینگ انتخابی المپیک در شانگهای چین تیم دونفره مردان ایران با صعود از جدول بازنده ها به مرحله نیمه نهایی صعود کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، این رقابتها از صبح امروز با حضور 25 کشور آسیایی در شهر " چوچیان چوا" در فاصله 35 کیلومتری غرب شانگهای چین آغاز شده است که در پایان این دیدارها 17 قایقران جواز ورود به بازیهای المپیک پکن در سال 2008 را بدست می آورند.

تیم دونفره قایقرانی ایران در بخش سبک وزن مردان با ترکیب طاهر کبوتری و محمود طالونه پس از شکست در مرحله مقدماتی ساعتی پیش با کسب مقام اول در جدول بازنده ها به مرحله نیمه نهایی رقابتهای انتخابی المپیک پکن راه یافت. این تیم فردا به همراه دیگر شرکت کنندگان ایران در بخش های تک و دونفره در مرحله نیمه نهایی به مصاف حریفان آسیایی خود می رود.

امروز صبح در اولین روز این دیدارها محسن شادی و هما حسینی در ماده روئینگ تک نفره سنگین وزن مردان و زنان به طور مستقیم وارد مرحله نیمه نهایی شدند. تیم دو نفره سنگین وزن بانوان نیز فردا در جدول بازندهها برای حضور در مرحله نیمه نهایی مسابقه خواهد داد.

مسابقات قایقرانی انتخابی المپیک پکن در رشته روئینگ ازامروز در شانگهای چین آغاز و با توزیع 17 سهمیه به تیمهای آسیایی پیگیری خواهد شد. 

کد خبر 671757

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha