۲۰ دی ۱۴۰۴، ۱۰:۰۹

کاهش آمار حوادث در شهر تهران طی شب گذشته

کاهش آمار حوادث در شهر تهران طی شب گذشته

 یک منبع آگاه اعلام کرد: شب گذشته ۱۹ دی ماه نسبت به ۱۸ دی حوادث کمتری در تهران به وقوع پیوسته است.

یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: شب گذشته ۱۹ دی ماه نسبت به شب ۱۸ دی حوادث کمتری به وقوع پیوسته است.

علیرضا زاکانی شهرتهران نیز در این خصوص گفت: در روز پنج شنبه ۴۷ مورد امکانات بزرگ مثل اتوبوسهای برقی و دوکابین آتش زده شد و این اغتشاشگران حتی به مترو آسیب زدند و ۲۴ منزل مسکونی را آتش زدند.

وی ادامه داد: ۳ مقر پلیس و ۲۵ مجموعه بسیج را اغتشاشگران و تروریست ها آتش زدند و این افراد از هیچ جرم و جنایتی کوتاهی نکردند.

گفتنی است، حجت الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه اعلام کرده است: مجازات عناصر آشوبگر و اغتشاشگر قاطعانه، حداکثری و بدون هیچ ارفاق قانونی است.

کد خبر 6718184

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • متین ۱۱:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      87 83
      رحم نکنید به این داعشی های پست وطنی که این دفعه دیگه روی دیگری از بربریت و وحشی بودن و خون خوار بودن و محارب خدا بودن خودشون رو نشون ملت ایران دادند. به فرموده حاج قاسم عزیز والله هرکس تیری به سمت جمهوری اسلامی روانه کند عاقبت بخیر نخواهد شد.
    • ۱۱:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      74 71
      دم بچه های نیروی انتظامی گرم
    • علی علمی ۱۱:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      67 63
      قوه قضائیه ما کی به این نتیجه خواهد رسید که با شخصی که علیه نظام سلاح میکشد همان جا باید تمام کننده برخورد کرد؟؟