به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه های تلویزیونی العربیه و الجزیره در خبری فوری به نقل از خبرگزاری رویترز و رویترز هم به نقل از یک مسئول دفاعی آمریکا اعلام کردند که یک کشتی که با ارتش آمریکا قرارداد دارد، به سوی یک قایق ایرانی آتش گشوده است. گرچه هنوز جزئیات بیشتری دراین باره منتشر نشده است.
منابع رسمی و خبری ایران تا کنون این خبر را تائید نکرده اند. ضمن اینکه در خبر رویتر نام مقام نظامی آمریکایی نیز فاش نشده و همچنین اشاره ای به نظامی یا غیر نظامی بودن قایق ادعا شده ایرانی نیز نگردیده است.
در عین حال یک مقام آگاه در گفتگو با مهر ضمن تاکید بر هشیاری کامل نیروهای دریایی ایران و عدم دریافت گزارشی مبنی بر هرگونه شلیک به شناورهای نظامی ایران تاکید کرد: اگر چنین شلیکی صورت گرفته باشد و خبر رسانه های فوق صحیح باشد، نیروهای آمریکایی احتمالا به قایق های غیر نظامی و یا ماهیگیری شلیک کرده اند که در این صورت نیز ایرانی بودن آنها قطعی نیست.
وی یادآور شد که شلیک نیروهای آمریکایی یا انگلیسی حاضر در خلیج فارس و دریای عمان به قایق های غیر نظامی سابقه دارد و آنان هر قایقی را تهدید به حساب آورده و قبل از حصول اطمینان از اطلاعات نظامی اقدام به شلیک می کنند.
نظر شما