۲۳ دی ۱۴۰۴، ۱۱:۳۱

محی‌الدینی: خسارت ۲۴۰ میلیارد تومانی به ساختمان مرکزی شهرداری یزد

محی‌الدینی: خسارت ۲۴۰ میلیارد تومانی به ساختمان مرکزی شهرداری یزد

یزد_ شهردار یزد گفت: برآورد خسارتی که صرفاً به ساختمان و تجهیزات شهرداری شده است ۲۴۰ میلیارد بوده و سایر خسارت‌های در مجموعه شهر در حال برآورد است.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالقاسم محی‌الدینی صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از امکانی که پنجشنبه نوزدهم دی ماه توسط فرقه‌های خاص و آشوب‌گر مورد حمله، غارت، آشوب و آتش‌سوزی قرار گرفت شهرداری یزد بود و ساختمان قدیمی شهرداری یزد اواخر شب توسط عوامل و مزدوران غیر بومی مورد حمله قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه شب حمله حدود ۲۰ نیرو در محل شهرداری حضور داشتند، گفت: متأسفانه مزدوران مانع از رسیدن ماشین‌های آتش‌نشانی شده بودند و ۱۳ نیروی ما با کپسول‌های موجود شروع به خاموش کردن آتش کرده بودند.

شهردار یزد بیان کرد: برای امر بازسازی، تعمیرات و تجهیز ساختمان، برآورد اولیه حدود ۲۴۰ میلیارد تومان بوده است که در صورت نیاز به تخریب در برخی بخش‌ها و اتاق‌ها این هزینه تا ۵۰۰ میلیارد خواهد رسید.

محی‌الدینی بیان اینکه متأسفانه حتی به درختان هم رحم نشد و در یک محدوده فضای سبز میدان امام حسین ۲۰۰ درخت، فضای سبز و سروها و کاج‌ها را آتش زدند گفت: در برخی محدودهای دیگر هم به درختان آسیب زدند، همچنین ۸۰ سیستم را از مجموعه شهرداری دزدیدند و یا سوزاندن، همچنین کیس‌های قدیمی را بردند و یا سوزاندند.

وی با اشاره به سایر خسارت‌های که این مزدوران به ایستگاه‌های خط واحد، تابلوهای راهنما، چراغ‌های راهنما، مبلمان شهری، نرده‌ها، پل‌های عابر پیاده نیز وارد کردند که در حال برآورد خسارت‌های این بخش هستیم ادامه داد: برخی معابر شهری نیز توسط این مزدوران بسته شدند ولی با همت تمام نیروها صبح جمعه معابر بازگشایی شدند و به خوبی فضای شهر نسیم زیبا را بر پرچم‌های ایران نواخت و شور و نشاط ایجاد کرده بود.

شهردار یزد با بیان اینکه قبلاً سندهای مالی و قدیمی هم تماماً اسکن شده است ادامه داد: ضمانت نامه‌های پیمانکاران در گاو صندوق محفوظ شده و چک‌های جاری مردم حفظ شدند.

محی‌الدینی تصریح کرد: صبح بعد از حمله به ساختمان شهرداری در نشست با معاونین تاکید شد که تمام پروژه‌های دهه فجر باید به نتیجه برسد و معاونت خدمات شهرداری به خوبی به ساماندهی تابلوهای شهری بپردازد، سایر معاونت‌ها و مدیریت‌های منطقه‌ای نیز اقداماتی جهت امنیت بیشتر کارشان ببینند.

وی با اشاره به اینکه ۲۴ دی ماه علی رغم همه اتفاقاتی که افتاده است قرار است بودجه ۱۴۰۵ شش روز زودتر از موعد قانونی به شورای شهر تحویل شود گفت: بودجه امسال تاکنون ۶۰ درصد محقق شده است که حدوداً پنج درصد کمتر از سال قبل بوده است.

کد خبر 6720597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha