به گزارش خبرنگار مهر، عبدالوحید فیاضی عصر شنبه در نشست خبری با رسانه های گروهی مازندران در ساری افزود: قصد داریم تا حدودی حق درمان و عائله مندی کارکنان آموزش و پرورش استان را افزایش دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر افزایش آسیب های اجتماعی و کاهش سن اعتیاد در کشور اظهار داشت: حجم آسیب های اجتماعی در جامعه زیاد است اما مدیران و معلمان با برنامه ریزی بیشتر در صدد کاهش این آسیب ها در مدارس هستند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش مازندران همچنین با اشاره به اینکه میزان اخراجی معلم و دانش آموز در مدارس استان سال گذشته بسیار کم بوده است خاطر نشان کرد: قصد داریم با آموزش های پیشگیرانه جلوی اخراج بیخودی دانش آموز و معلم را از مدارس کاهش دهیم.
فیاضی با بیان اینکه پوشش تحصیلی مدارس استان حدود 95 درصد است اذعان داشت: دانش آموزان بازمانده از تحصیل می توانند در ساعت فراغت از کار از مراکز آموزش راه دور استفاده کنند.
این مسئول خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش مازندران با کمبود 2600 معلم برای تدریس در مدارس استان مواجه است که سال گذشته برای جبران این برون رفت 88 هزار ساعت حق التدریسی پرداخت کرده است.
نظر شما