پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۵:۱۷

نناد نیکولیچ در گفتگو با مهر:

جوانان ایران در آسیا مدعی هستند/ تیم جوانان را برای گوانگجو می سازم

جوانان ایران در آسیا مدعی هستند/ تیم جوانان را برای گوانگجو می سازم

سرمربی تیم فوتبال جوانان ایران تاکید کرد: با استعدادهای خوبی که در فوتبال ایران وجود دارد، تیم مدعی و قدرتمندی را روانه بازیهای قهرمانی آسیا در عربستان خواهم کرد.

نناد نیکولیچ سرمربی تیم فوتبال کشورمان با بیان این مطلب به خبرنگار مهر افزود : هدف کوتاه مدت تیم جوانان حضور قدرتمند در بازیهای قهرمانی آسیاست و با وجود اینکه در مرحله مقدماتی با تیم های مدعی چون عربستان و ژاپن همگروه هستیم اما اعتقاد دارم استعدادهای فوتبال ایران فراتر از فوتبال این دو کشور است و اگر بتوانیم ضعف برنامه ریزی و کار تشکیلاتی در فوتبال ایران را برطرف کنیم هیچ دلیلی برای پیروز نشدن مقابل این دو تیم در مرحله مقدماتی و ناکامی در صعود به جمع تیم های برتر قاره آسیا نداریم .

نیکولیچ اضافه کرد : زمانی که تیم جوانان را برای بازیهای مقدماتی قهرمانی آسیا در تهران آماده می کردم ، تنها چند بازیکن مطرح در فوتبال ایران حضور داشتند اما امروز 16 بازیکن در لیگ برتر و 5 بازیکن در لیگ دسته اول ایران جزو بازیکنان اصلی این تیم ها به شمار می روند و این سرمایه ارزشمندی است که تیم های آسیایی از آن بی بهره اند. با اتکا به چنین بازیکنانی می توان در سطح آسیا یک تیم مدعی بود.

سرمربی تیم فوتبال جوانان کشورمان در خصوص سفر به استان های اصفهان، شیراز، تبریز و خوزستان و کشف استعدادهای جدید جهت حضور در تیم جوانان کشورمان اظهار داشت : هدف از این سفرها شناسایی بازیکنانی است که براساس آن بتوانیم تیم جوانان قوی تری بسازیم. تاکنون چهره های مستعدی را در استانها شناسایی کرده ام که به مرحله نخست اردوی تیم جوانان (20 اردیبهشت) دعوت خواهند شد . 

نیکولیچ با بیان اینکه استخوانبدی اصلی تیم جوانان را بازیکنان حاضر در مرحله مقدماتی مسابقات قهرمانی آسیا تشکیل خواهند داد، گفت : تیم جوانان از نفرات خوبی در مرحله مقدماتی سود می برد و قصد دارم با برخی نفرات جدید تیم قوی تری را روانه بازیهای عربستان کنم .

وی تصریح کرد : تیم جوانان با یک برنامه ریزی بلند مدت خود را برای بازیهای آسیایی گوانگجو چین آماده می کند. امیدوارم با یک برنامه ریزی منسجم بتوانیم تیم باتجربه و هماهنگی را برای این مسابقات آماده کنیم و از این طریق پایه محکمی را برای تیم امید و بازیهای مقدماتی المپیک لندن داشته باشیم .

سرمربی تیم فوتبال جوانان اردوی 14 روزه در آلمان را فاز اصلی تمرینات آماده سازی این تیم عنوان کرد و افزود : در این اردو که از 20 خرداد ماه در شهر هامبورگ آلمان برپا خواهد شد ، 26 بازیکن اصلی وارد مرحله تمرینات بدنسازی خواهند شد تا پس از افزایش آمادگی های جسمانی، فاز اصلی تمرینات تاکتیکی آغاز شود .

وی در پایان اظهار داشت : امیدوارم در مرحله آماده سازی تیم جوانان با مشکلاتی نظیر همکاری نکردن باشگاه ها برای در اختیار قرار دادن بازیکنان شان روبرو نباشیم تا بتوانیم با نفرات کامل و تمرکز لازم برنامه های آماده سازی تیم را پیش ببریم .

کد خبر 672480

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha