۲۹ دی ۱۴۰۴، ۱۳:۱۹

علیمردانی: کشور نباید فدای تعدادی مدیر بی‌لیاقت شود

علیمردانی: کشور نباید فدای تعدادی مدیر بی‌لیاقت شود

زنجان- نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس گفت: مردم انتظار دارند حقشان را از مفسد بگیریم و کشور نباید فدای تعدادی مدیر بی‌لیاقت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور علیمردانی ظهر دوشنبه خبرنگاران اظهار کرد: قوانین خوبی برای مدیریت درست کشور در مجلس تصویب شده و نظارت نسبتا خوبی هم در مجلس انجام می‌شود و تقویت این امر نیازمند این است که هر سه قوه دست به دست هم دهند تا بتوانند از این قانون به نفع مردم صیانت کنند.

وی با بیان اینکه در قانون بودجه سال گذشته ۲۰۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج، فرزندآوری، ودیعه مسکن، تسهیلات تکلیفی و اشتغال‌زایی تصویب شد، عنوان کرد: باید مشخص شود از این مبلغ بانک‌ها چقدر پرداخت کردند و برای تعیین تکلیف اجرای قانون  در آن برهه استیضاح وزیر را نیز امضا کردیم.

نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طبق تبصره دو ماده ۵۰ قانون برنامه هفتم توسعه، مسکن‌های حمایتی، روستایی یا ملی از پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی معاف است، تصریح کرد: با وجود این قانون ولی مفاد آن را اجرا نمی‌کنند و تامین اجتماعی شهرستان، استان و کشور در این رابطه مسئول هستند.

وی تاکید کرد: استانداران، دستگاه‌های ذی‌ربط، قوه قضائیه و نمایندگان مجلس باید با هم همکاری کنند تا جلوی افرادی که در کار مردم مانع ایجاد می‌کنند را بگیرند.

علیمردانی با بیان اینکه مردم ثابت کردند که پای نظام و کشور هستند ولی انتقاداتی دارند و از نهادهای نظارتی و قوه قضائیه انتظار دارند حق آن‌ها را از مفسد و کارشکنان بگیرد، خاطرنشان کرد: قرار نیست کشور را فدای تعدادی مدیر بی‌لیاقت کنیم که در سطوح پایین کارشکنی می‌کنند.

کد خبر 6725088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha