به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا اشرفی ظهر دوشنبه در جلسه تنظیم بازار استان اظهارکرد: اجرای طرح کالابرگ الکترونیک موجب ایجاد رونق در بازار استان شده است، به طوری که تنها در روز گذشته با مشارکت بیش از ۱۵ هزار خانوار استان، ۱۸ هزار و ۷۰۴ تراکنش موفق به ثبت رسیده است.
وی بیان داشت: این حجم از تراکنشها منجر به گردش مالی ۳۲۵ میلیارد و ۹۸۷ میلیون ریالی در شبکه توزیع شده که علاوه بر تأمین ۱۱ قلم کالای اساسی سفره مردم، پویایی و تحرک را به واحدهای صنفی و فروشگاهی سراسر استان تزریق کرده است.
اشرفی با تاکید بر ضرورت ورود جدیتر بخشهای صنفی گفت: خواهش و تاکید ما این است که اطلاعرسانیها و توان اجرایی به سمت حوزه اصناف و انجمنهای مرتبط سوق داده شود.
وی ادامه داد: این تشکلها باید نسبت به ظرفیتهای موجود توجیه باشند تا خدمترسانی به مردم با کیفیت بیشتری انجام شود.


نظر شما