پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۱:۱۷

آب شرب مازندران 510 لیتر در ثانیه افزایش یافت

آب شرب مازندران 510 لیتر در ثانیه افزایش یافت

ساری - خبرگزاری مهر: معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب مازندران گفت: آب شرب مازندران 510 لیتر در ثانیه افزایش یافت.

محمد سهرابی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سال گذشته با حفر و تجهیز شش حلقه چاه، بهسازی 12 حلقه چاه، تعریض 44 مورد منصوبات و 10 حلقه ویدئومتری چاههای آب استان، 510 لیتر در ثانیه به میزان تولید آب شرب شهرهای مازندران افزوده شده است.

وی عنوان کرد: در راستای تعریض کنتور خراب مشترکین آب استان، تاکنون 60 هزار فقره کنتور جدید خریداری شده که به تدریج در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

سهرابی با اشاره به انجام عملیات محصور سازی محوطه سه حلقه چاه آب و 13 ایستگاه پمپاژ و مخزن در سال گذشته یادآور شد: بهسازی و مرمت دو مخزن هوایی 300 متر مکعبی و رفع نشت دو مورد از مخازن زمینی، خرید و تعویض 40 دستگاه کنتور حجمی منابع تامین و جلوگیری از هدر رفت آب به میزان 50 لیتر در ثانیه از شبکه توزیع آب شهری از دیگر فعالیتهای معاونت بهره برداری در سال گذشته بوده است.

معاون بهره برداری آب و فاضلاب مازندران با بیان اینکه 90 درصد از مخازن تحت پوشش استان شستشو، لایروبی و گندزدایی شده است خاطرنشان کرد: با بررسی، ارائه طرح و نظارت بر اجرا جهت حل مشکل کیفی آب شرب شهر کلارآباد، مشکل کیفیت چندین ساله آب شرب این شهر برطرف شده است.

وی از نصب و اجرای  سیستم مکانیزه  نگهداری و تعمیرات در چهار نقطه از تاسیسات شهرهای استان خبر داد و افزود: تاکنون 80 درصد از عملیات بررسی و مطالعه تاسیسات تامین و توزیع دوازده مورد از تاسیسات مازندران به اتمام رسیده است.

سهرابی مکانیزه شدن حوادث و اتفاقات و نصب نرم افزار در چند شهر استان، برنامه ریزی و هماهنگی جهت رفع مشکل بحران یخ زدگی شبکه و کنتورهای منابع تامین و مشترکین آب شرب و تامین آب برخی از نقاط شهرها به وسیله تانکرهای آبرسانی را از دیگر فعالیتهای شرکت آب و فاضلاب مازندران در سال گذشته عنوان کرد.

کد خبر 672548

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha