۲ بهمن ۱۴۰۴، ۹:۵۳

زارعی تبار: سپاه در سخت‌ترین شرایط میدان جهاد را ترک نکرده است

زارعی تبار: سپاه در سخت‌ترین شرایط میدان جهاد را ترک نکرده است

بوشهر-فرمانده سپاه امام رضا(ع) دشتی گفت: سپاه پاسداران با الگوگیری از نهضت امام حسین(ع)، در سخت‌ترین شرایط پای آرمان‌های انقلاب ایستاده و همواره به‌عنوان بازوی مقتدر نظام در میدان حاضر است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا زارعی‌تبار صبح پنجشنبه در مراسم روز پاسدار و جشنواره مالک اشتر بسیج، با تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسدار و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار کرد: امام حسین(ع) در سخت‌ترین شرایط ایستادگی و جهاد کردند و سپاه پاسداران نیز با درس‌گرفتن از این مکتب، هیچ‌گاه در سخت‌ترین شرایط میدان جهاد را ترک نکرده و همواره وفادار به آرمان‌ها مانده است.

وی با بیان اینکه سپاه همزاد انقلاب اسلامی است، افزود: سپاه از ابتدای شکل‌گیری تاکنون هر روز مسیر پیشرفت را طی کرده و در برابر فتنه‌ها و دشمنان انقلاب با قدرت ایستاده است.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) دشتی تصریح کرد: هر جا انقلاب اسلامی با مشکل یا نیاز مواجه بوده، سپاه برای خود مأموریت تعریف کرده و به‌عنوان بازوان مقتدر انقلاب در صحنه حاضر شده است.

زارعی‌تبار با اشاره به افزایش توانمندی‌های سپاه در حوزه‌های مختلف گفت: توان دفاعی، فرهنگی، اجتماعی و خدماتی سپاه روزبه‌روز تقویت شده و این مجموعه در عرصه‌های گوناگون نقش‌آفرینی مؤثری داشته است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در شهرستان دشتی خاطرنشان کرد: نیروهای توانمند و متعهدی در سپاه شهرستان دشتی حضور دارند که در حوزه‌های مختلف نقش‌آفرینی‌های متعددی انجام داده‌اند.

کد خبر 6728015

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha