۲ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۲۰

معاون رئیس جمهور وارد مشهد شد

معاون رئیس جمهور وارد مشهد شد

مشهد- معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با ورود به مشهد، سفر خود به استان خراسان رضوی را به طور رسمی آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالکریم حسین زاده صبح پنجشنبه با ورود به مشهد، سفر خود به استان خراسان رضوی را به طور رسمی آغاز کرد.

معاون رییس‌جمهور در پاویون فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد با استقبال رسمی غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی، معاون استاندار، مقام‌ها و مسوولان دستگاه‌های اجرایی استان به منظور بازدید و بررسی وضعیت توسعه در برخی شهرستان ها و روستاها به این استان سفر کرد.

بازدید از شهرستان‌های تربت‌جام، خواف، تایباد، تربت‌حیدریه و دیگر روستاهای استان خراسان رضوی از برنامه‌های توسعه محور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس‌جمهور در این سفر به شمار می رود.

کد خبر 6728136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha