۳ بهمن ۱۴۰۴، ۱۰:۰۴

آثار حذف ارز ترجیحی بر صنعت کفش

آثار حذف ارز ترجیحی بر صنعت کفش

معاون وزیر صمت ضمن تشریح آثار حذف ارز ترجیحی گفت: رفع تعهدات ارزی در تالار دوم، توان صادراتی تولیدکنندگان از جمله کفش را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر،رضا انصاری معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، در جریان بازدید از بزرگ‌ترین نمایشگاه تخصصی صنعت کفش ایران، حضور شرکت‌ها و برندهای فعال و استقبال زنجیره تولید کفش کشور و برندهای معتبر از این نمایشگاه را بسیار چشمگیر توصیف کرد و گفت: این نشان می‌دهد که صنعت کفش ایران ظرفیت بالایی برای توسعه دارد و ما مجموعه دولت و بخش خصوصی باید دست به دست هم دهیم تا موانع موجود در مسیر ارتقای توان صادراتی این صنعت برداشته شود.

انصاری در تشریح آثار سیاست جدید دولت درباره یکسان‌سازی نرخ ارز بر صنعت کفش کشور گفت: در گفتگو با تولیدکنندگان متوجه شدم تصمیم دولت برای حرکت نرخ ارز به سمت تک‌نرخی‌شدن، تأثیر مثبتی بر صنعت کفش گذاشته است. پیشتر واردکنندگان با نرخ‌های غیرواقعی مانند ۷۰ هزار تومان اقدام به واردات می‌کردند، در حالی که نرخ واقعی ارز این نبود. امروز با واقعی‌ شدن نرخ‌ها در تالار دوم و معامله حدود ۱۲۰ هزار تومانی، قیمت کفش وارداتی به رقم حقیقی نزدیک می‌شود و این روند کاملاً به نفع تولید داخل است.

وی افزود: همچنین رفع تعهدات ارزی در تالار دوم، توان صادراتی تولیدکنندگان کفش را افزایش می‌دهد. متأسفانه صادرات صنعت کفش که در سال‌های ۹۲ تا ۹۰ بیش از ۱۵۰ میلیون دلار بود، طی زمان کاهش یافت اما تولیدکنندگان کفش می‌گویند طی دو هفته اخیر و پس از اجرای تصمیم جدید دولت، صادرات این صنعت دوباره جان گرفته است. امیدواریم این روند افزایش صادرات ادامه پیدا کند. صنعتی که بیش از ۵۰۰ هزار نفر در زنجیره آن اشتغال دارند، باید به یکی از منابع مهم ارزآوری کشور تبدیل شود.

معاون وزیر صمت همچنین نقش برگزاری نمایشگاه‌ها را در رونق تولید و بازار مؤثر ارزیابی کرد و گفت: برپایی چنین نمایشگاه‌هایی قطعاً در رونق کسب‌وکار مؤثر است. به‌ ویژه زمانی که اطلاع‌رسانی دقیق انجام شود و اقشار مختلف جامعه از توانمندی‌های تولید داخل مطلع شوند. این آشنایی علاوه بر افزایش اعتماد عمومی، موجب می‌شود مصرف‌کنندگان رغبت بیشتری برای استفاده از برندهای ایرانی داشته باشند.

انصاری در پایان بر ادامه حمایت دولت و وزارت صمت از تولیدکنندگان صنعت کفش تأکید کرد.

کد خبر 6728799

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha