۳ بهمن ۱۴۰۴، ۱۳:۵۸

آشوبگران محصول کینه دشمنان انقلاب هستند

آشوبگران محصول کینه دشمنان انقلاب هستند

اهواز - امام جمعه اهواز با اشاره به ریشه اغتشاشات اخیر گفت: آشوبگران فتنه اخیر محصول خشونت منافقین و کینه دشمنان انقلاب اسلامی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدنبی موسوی‌فرد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اهواز اظهار کرد: در جریان فتنه آمریکایی صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه و به ویژه فتنه اخیر، برخی از موقعیت‌های مهم هویتی کشور مورد تعرض قرار گرفت.

وی افزود: در اغتشاشات اخیر بیش از ۲۵۰ مسجد و حسینیه در کشور به آتش کشیده شد و این انتخاب‌ها اتفاقی نبود بلکه پیام مهمی داشت؛ در ایام انقلاب اسلامی کانون اصلی تمامی مدیریت‌های جنگ، مساجد بودند و به همین دلیل دشمن همواره به دنبال شکستن این سنگر دفاعی است.

امام جمعه اهواز گفت: دشمنان با حمله به مساجد به دنبال حذف هویت مسلمانان و ایرانیان بودند چرا که موقعیت و جایگاه مساجد این سنگر پرقدرت، دشمن را به ستوه آورده است.

وی بیان کرد: در هشت سال دفاع مقدس، ۹۸ درصد جوانان و نوجوانان ما خروجی مساجد بودند و به همین جهت از دوران رژیم پهلوی تاکنون، مساجد همواره در کانون توجه دشمنان برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی قرار داشته‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد تصریح کرد: مسیر تقویت و ایستادگی مسلمانان از مساجد می‌گذرد و باید این اماکن دینی جدی‌تر گرفته شوند و خیران نیز برای مسجدسازی حضور پررنگ‌تری داشته باشند.

وی، فضای مجازی را یکی از ابزارهای اصلی دشمن برای مدیریت اغتشاشات عنوان کرد و گفت: بسیاری از افراد دستگیرشده گوش به فرمان فضای مجازی بودند و بر اساس اعترافات خود اعلام می‌کردند که از فضای مجازی شنیده‌اند ایران سقوط کرده است.

خطیب جمعه اهواز افزود: در جنگ ۱۲ روزه مردم دشمن را ناامید کردند و در فتنه اخیر نیز بار دیگر با حضور خود در میدان، مشت محکمی به دهان استکبار جهانی و رژیم صهیونسیتی زدند.

وی با انتقاد از برخی تلاش‌ها برای باز شدن فضای مجازی گفت: باید از برخی مسئولان پرسید چرا کشورهایی مانند آمریکا و فرانسه فضای مجازی خود را کنترل می‌کنند.

امام جمعه اهواز در پایان با تبریک میلاد امام حسین علیه السلام و روز پاسدار اظهار کرد: سپاه پاسداران در سه جنگ در هم تنیده نظامی، اقتصادی و شناختی در کانون فشار دشمنان قرار دارد و این فشار حداکثری نشان‌دهنده اثربخشی و کارآمدی این نهاد انقلابی در دفاع از ایران اسلامی است.

کد خبر 6729014

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha