پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۲:۲۴

زندگی و آثار مهدی اخوان ثالث به نمایشگاه کتاب نرسید

زندگی و آثار مهدی اخوان ثالث به نمایشگاه کتاب نرسید

انتشار کتاب تحقیقی "شهریار شهر سنگستان" به کوشش شهریار شاهین دژی که قرار بود تا نمایشگاه کتاب امسال منتشر شود، به تعویق افتاد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهریار شاهین دژی - پژوهشگر ادبی - در این کتاب مجموعه مقالات چهره های مختلف ادبی چون غلامحسین یوسفی، محمدرضا شفیعی کدکنی، عبدالحسین زرین کوب، تقی پورنامداریان، عماد خراسانی، مهران افشاری و... که اخوان را از نزدیک می شناخته و با اشعار او آشنایی داشته اند گنجانده شده است.

همچنین یک گفتگو با مهدی اخوان ثالث که سالها پیش در نشریه ای در خارج از کشور انجام و منتشر شده و تاکنون در ایران به چاپ نرسیده، در این کتاب آمده است.

وی درباره این کتاب گفت: اخوان ثالث از جمله شعرای معاصری است که نمی توان تاثیرات او را در شعر نو نادیده گرفت. درباره شخصیت و اشعار این شاعر، کتابهای مختلفی چاپ شده است و من در تالیف این اثر سعی کردم آینه ای تمام نما از اخوان ثالث ارائه دهم.

"شهریار شهر سنگستان" که یکی از جلدهای مجموعه "ترازوی نقد" به شمار می رود، قرار است در 500 صفحه از سوی نشر سخن وارد پیشخوان کتابفروشی ها شود.

شاهین دژی در حال حاضر کتابی حول محور "رباعیات مولانا" را هم در دست تالیف دارد. وی در این اثر رباعیات مولانا را که تاکنون به شکل مستقل منتشر نشده گردآوری کرده است.

به گفته وی، به استناد شواهدی که فروزانفر به آن اشاره کرده، از مولانا 1983 رباعی باقی مانده است اما چون او اشعار شاعرانی چون اوحد الدین کرمانی، احمد غزالی و... را از بر می خوانده و کاتبان می نوشته اند، معلوم نیست دقیقا کدام اشعار متعلق به او و کدام متعلق به این شاعران بوده است. 

کد خبر 673402

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha