علی حسندخت در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: طی سال گذشته دو هزار و 357 متر لوله گذاری و اصلاح شبکه در شهر عشق آباد انجام شده است همچنین 72 فقره انشعاب به شهروندان واگذار شده که با احتساب انشعابات گذشته تعداد مشترکین به دو هزار و 72 مورد می رسد.
وی افزود: آب تولیدی در سال گذشته توسط چاه های این شهر به بیش از 640 هزار مترمکعب رسید و آب شرب مصرفی شهروندان نیز توسط خط انتقال 13 کیلومتری و شبکه ای به طول 24 کیلومتر توزیع و آب مورد نیاز جمعیتی بالغ بر پنج هزار و 424 نفر را تامین می کند.
مدیر امور آبفای عشق آباد خاطرنشان کرد: نصب 16 دستگاه شیر فلکه، تعویض 218 دستگاه کنتور خراب، 131 فقره استانداردسازی انشعاب مشترکین، احداث و بهره برداری از ساختمان اداری در سه طبقه، انجام 571 کلرسنجی و 76 مورد آزمایشات باکتریولوژی و احداث شش حوضچه شیرفلکه از اقدامات آبفای این شهر بوده است.
حسندخت یادآور شد: تعداد کل چاه های عشق آباد چهار حلقه است که در حال حاضر سه حلقه از چاه های مذکور در مدار است.
نظر شما