پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۶:۱۴

معاون فرهنگی ارشاد :

انتشار نامه‌هایی که هنوز به دستم نرسیده کاری سیاسی است

انتشار نامه‌هایی که هنوز به دستم نرسیده کاری سیاسی است

محسن پرویز معاون فرهنگی وزارت ارشاد، رسانه ای شدن نامه هایی از سوی برخی اهالی قلم را که هنوز به دست وی نرسیده اند، نشان از سیاسی کاری دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن پرویز صبح امروز در نشست خبری نمایشگاه کتاب تهران در پاسخ به خبرنگاری که نحوه واکنش این وزارتخانه را به نامه هایی که از سوی اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران و تعدادی از نویسندگان و اهالی قلم در خصوص طولانی شدن صدور مجوز کتابها ارسال شده است، جویا شد، گفت: ما علاقمند نیستیم به کسانی که در پی عصبانی کردن مسئولان فرهنگی هستند با عصبانیت پاسخ دهیم. همه ما معتقد به دین اسلام هستیم و موازینی را هم برای صدور مجوز کتاب پذیرفته ایم.

معاون فرهنگی وزیر ارشاد تاکید کرد: در خصوص نامه هایی هم که بوی کارشناسی و دلسوزی و از این دست از آنها به مشام می رسد، تامل می کنیم و آنها را بررسی می کنیم تا پاسخ درست بدهیم.

وی به نامه سال گذشته "جعفر همایی" - سخنگوی اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران و مدیر نشر نی - اشاره و اضافه کرد: سال گذشته و زمانی که این نامه از سوی هیئت مدیره یکی از اتحادیه های صنف نشر منتشر شد من پاسخ آن را دادم که این پاسخ منجر به نوشتن نامه دیگری از سوی سخنگوی این اتحادیه شد. با توجه به اینکه من بخشی از خانواده عرصه فرهنگ هستم، خواهشم این بود که اجازه ندهند این گونه مکاتبات و تبادل نظرها بازیچه مسائل سیاسی شود اما این گونه شد و به عقیده من بعضی از این حرکات سیاسی است.

پرویز افزود: نامه ای که به تاریخ امروز و با فایل الکترونیکی برای من ارسال می شود، یکی دو روز پیش با همان فرمت در روزنامه ها چاپ می شود! این حرکت، مسلماً سیاسی است و اگر آدم هدف اش گفتگو باشد می آید و حرف اش را می زند. انتشار چنین نامه هایی در روزنامه ها پیش از آنکه به دست من رسیده باشد، نشان از حرکتی سیاسی دارد.

کد خبر 673767

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha