۱۳ بهمن ۱۴۰۴، ۱۳:۳۳

انهدام باند خرید و فروش سلاح و مهمات در شهرستان راسک

انهدام باند خرید و فروش سلاح و مهمات در شهرستان راسک

راسک- فرمانده انتظامی ویژه جنوب استان سیستان و بلوچستان از انهدام باند خرید و فروش سلاح و مهمات در شهرستان راسک و دستگیری دو متهم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار مرتضی جوکار ظهر دوشنبه به خبرنگاران گفت: مأموران انتظامی شهرستان راسک از فعالیت باند خرید و فروش اسلحه و مهمات مطلع و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

فرمانده انتظامی ویژه جنوب استان سیستان و بلوچستان افزود: مأموران انتظامی شهرستان راسک در عملیاتی ویژه ۲ نفر از اعضا این باند را حین انتقال سلاح و مهمات در سطح شهرستان دستگیر و از آنها تعداد ۲۵ قبضه اسلحه کمری خارجی کشف و ضبط شد.

وی در پایان با اشاره به معرفی متهمان به مرجع قضایی و تلاش برای دستگیری دیگر اعضا باند خاطر نشان کرد: امنیت عمومی شهروندان خط قرمز پلیس است و با مخلان امنیت به شدت برخورد خواهد شد.

کد خبر 6737816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha