به گزارش خبرگزاری مهر، "الف های غلط" سروده علی محمد مودب با همکاری مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری به چاپ رسیده است.
ناشر در ابتدای اثر آورده است: شعر امروز فارسی با پشت سر گذاشتن فراز و فرودهای فراوان به دستاوردهای ارجمندی رسیده است و امروزه در جایگاهی قرار دارد که ضمن بهره گرفتن از مجموع تجربیات تاریخ ادبیات فارسی و برداشت از فضای این بستر، با درک افقهای جدید و طرح افکار روز، سهمی به سزا و پیشتاز در رشد و ارتقای فرهنگ و تمدن معاصر فارسی داشته باشد.
"الف های غلط" برگزیده ای از اشعار مودب است که از سال 81 به بعد سروده شده اند. در این کتاب 72 صفحه ای که با شمارگان 2200 نسخه در قطع رقعی منتشر شده 41 عنوان شعر به چاپ رسیده است.
از دیگر آثار این شاعر می توان به "عاشقانه های پسر نوح" و "مرده حرفه ای" اشاره کرد. "عطر هیچ گلی نیست"عنوان آخرین کتاب مودب است که به زودی در دسترس مخاطبان قرار خواهد گرفت.
نظر شما