پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۰:۲۷

خلیل زاد انجام داد:

فرافکنی و تکرار اتهامات نخ نما شده آمریکا علیه ایران در شورای امنیت

فرافکنی و تکرار اتهامات نخ نما شده آمریکا علیه ایران در شورای امنیت

نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد شب گذشته با ارائه گزارش یکسویه در شورای امنیت بار دیگر اتهامات و ادعاهای نخ نما شده کشورش علیه ایران مبنی بر دخالت کشورمان در ناآرامیهای عراق را تکرار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه،"زلمای خلیل زاد" روز گذشته در اظهاراتی بی پایه و اساس برای سرپوش گذاشتن بر سیاستهای اشتباه اشغالگران در عراق مدعی شد که گروه های شبه نظامی که از سوی ایران حمایت می شوند؛ حملاتی را علیه شهروندان عراقی و نیروهای ائتلاف مستقر در این کشور انجام می دهند.

خلیل زاد در این گزارش، اتهاماتی را علیه سوریه مطرح کرد و گفت : حدود 90 درصد از تروریستهای حاضر در عراق از سوریه وارد عراق می شوند.

خلیل زاد در این گزارش از ایران و سوریه خواسته تا به زعم وی، دست از اقدامات خود درعراق بردارند.

خلیل زاد در حالی این اتهامات را علیه کشورمان تکرار می کند که در گذشته نیز چنین اتهامات از سوی مقامهای آمریکایی علیه کشورمان مطرح شده، اما تا کنون هیچ مدرک و سندی برای اثبات این اتهامات از سوی واشنگتن ارائه نشده است.

کد خبر 674045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha