به گزارش خبرنگار مهر در کرج، استاد دانشگاه علامه طباطبایی، ظهر امروز در این مراسم اظهار داشت: در کلاسها و کارگاه های آموزشی و مشاوره بیشتر باید به آموزش به خصوص آموزش جوانان و نوجوانان پرداخته شود و از پرداختن به مسائل حاشیه ای خودداری شود.
دکتر محمود گلزاری افزود: جدید ترین رویکرد و راهکار علم روانشناسی، روانشناسی مثبت و مثبت گرا است که دین داری، ایمان، حسن خلق و شرافت خانوادگی را به مردم آموزش می دهد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در یک کلاس درس 15 درصد دانش آموزان از هوش بسیار بالا و ممتازی برخوردار هستند، 15 درصد به طور طبیعی ضریب هوشی پایینی دارند و 70 درصد باقیمانده متوسط و رو به بالا هستند.
این روانشناس مسائل آموزشی و روانشناسی بیان داشت: دولتها بدون عزم جدی و سرمایه گذاری نمی توانند رشد و به موفقیت دست پیدا کنند همچنین انسانها نیز باید هدف خود در زندگی را مشخص و در راستای تحقق بخشیدن به آن تمام تلاش کنند تا رضایت مد نظر در زندگیشان حاصل شود.
همچنین در حاشیه این مراسم دبیر همایش به خبرنگار مهر گفت: هدف از برگزاری این همایش آموزش راهکارهای رضایت مندی از زندگی در قالب مهارتهای زندگی با رویکرد جدید روانشناسی و ارتقاء سطح علمی معلمان و کارکنان آموزش و پرورش، دانشجویان و استادان این مرکزاست.
مریم رسالت یادآور شد: این همایش برای اولین بار با حضور 500 مدیر، معاون و معاون پرورشی خانم و آقا از نواحی سه و چهار آموزش و پرورش کرج، 60 نفر از معاونان و روسای چهار مرکز تربیت معلم حکیم ابوالقاسم فردوسی، عترت واوان، زینبیه پیشوای ورامین و شهید مفتح شهر ری و تعدادی از دانشجویان و استادان تربیت معلم امیر کبیر کرج برگزار شد.
نظر شما