۱۹ بهمن ۱۴۰۴، ۱۹:۲۸

«فیلم فجر ۴۴» در آینه مهر؛

«آرامبخش» درد آدم‌های زیادی است؛ پرداختن به چالش‌های یک مادر مجرد

«آرامبخش» درد آدم‌های زیادی است؛ پرداختن به چالش‌های یک مادر مجرد

نشست خبری فیلم «آرام‌بخش» روز ۱۹ بهمن در چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری فیلم «آرام‌بخش» روز ۱۹ بهمن در چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر با حضور مجتبی رشوند تهیه‌کننده فیلم در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.

رشوند در ابتدا درباره غیبت سعید زمانیان در نشست توضیح داد: در ابتدا با تمام هموطنان عزیزمان همدردی می‌کنم زیرا خانواده‌ بزرگ ایران داغدار هستند. فیلم ما جواد گنجی عزیز را از دست داد و من به عنوان رسالت حرفه‌ای و شما دوستان خبرنگار در نشست حضور دارم. امیدوارم روزی به دور از این‌ تنش‌ها و وقایع تلخ با همه عوامل درباره فیلم صحبت کنیم.

وی درباره ترکیب گیشه‌پسند بازیگران بیان کرد: هدف ابتدایی ما این بود که فیلم خوبی بسازیم و انتخاب بازیگران به دلیل همخوانی نقش بود.

رشوند درباره فیلمنامه گفت: من حتما فیلمنامه را می‌خوانم و نظراتم را اعلام می‌کنم. فیلمنامه «آرام‌بخش» نیز قبل از ساخت تغییرات جزئی داشت. این فیلم درباره دختری است که خودش روزی آسیب دیده‌ و رفتارهایش سایکوتیک نیست. او دوست دارد که خودش مادر باشد و از بهزیستی فرزندی را به سرپرستی می‌گیرد.

وی تصریح کرد: این یک قانون است که خانواده‌های کامل (زن و شوهر) شانس بیشتری برای دریافت فرزند دارند. این فیلم بر اساس یک‌ داستان واقعی ساخته شده است و در فیلم نیز دختر قصه استقلالش را زیر پا نمی‌گذارد و فقط تن به ازدواج سوری می‌دهد.

رشوند درباره اینکه پروسه سرپرستی فرزند طولانی‌ و سخت‌تر از چیزی است که در فیلم نشان دادند، توضیح داد: اگر ما می‌خواستیم پروسه قانونی سرپرستی فرزند را نشان بدهیم باید یک فیلم ۱۸ ساعته می‌ساختیم. ما هم می‌دانیم که بهزیستی در واگذاری بچه‌ها سختگیری زیادی دارد اما «آرام‌بخش» قصه آرام است و بر این اساس این پروسه را دراماتیک کردیم.

وی درباره ساخت مینی‌سریال این قصه گفت: حقیقتا به ساخت مینی‌سریال از این قصه فکر نکردیم و احساس می‌کنیم که همین فیلم حرفش را می‌زند.

تهیه کننده «آرام‌بخش» با اشاره به اینکه درد آرام درد آدم‌های بسیاری در جامعه است، گفت: گاهی با محبت باعث نابودی یک آدم می‌شویم و من دوست ندارم که در غیاب نویسنده و کارگردان درباره لایه‌های داستان حرف بزنم.

وی درباره نام فیلم توضیح داد: در این‌ فیلم آرام، با حضور فرزندش آرامش می‌گیرد. او در این زندگی چیزی جز آرامش نمی‌خواهد.

کد خبر 6743248

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha