پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۷:۳۷

یک ششم کارآفرینان کشور همدانی هستند

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان کار و اموراجتماعی استان همدان گفت: یک ششم کارآفرینان کشور را کار آفرینان همدانی تشکیل می دهند.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، مسعود اقلامی در مراسم تجلیل از کارگران همدان با اشاره به اینکه کشور نیازمند ایجاد کار است، افزود: اصل ۴۴قانون اساسی زمینه فعالیت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری را فراهم کرده است.

اقلامی اظهار تصریح کرد: با خلاقیت و هماهنگی کارگران و کارفرمایان صنعت و تولیدات کشور عرضه خوبی در جهان داشته باشد.

وی یاد آور شد: با تشکیل شوراهای اسلامی کار اختلاف بین کارگر و کارفرمایان ۲۰درصد کاهش یافته است.

رئیس سازمان کار و امور اجتماعی استان همدان با تاکید بر تعامل مثبت و سازنده بین کارگر و کارفرما خاطر نشان کرد: کارگران در عرصه سازندگی قدم های اصلی را بر می دارند.

مسعود اقلامی ادامه داد: کشور ایران نیازمند تلاش بی وقفه کار آفرینان در عرصه رشد و توسعه اقتصادی است.

وی افزود: افتخار کردن به نقش و جایگاه کارگران از ابتدا در فرهنگ اسلامی حاکم بوده است و احترام به شخصیت والای کارگران همواره مد نظر بوده است.

اقلامی با بیان اینکه صادرات کشور مدیون زحمات کارگران و کارآفرینان است،اظهار داشت: باید در عرصه صنعت و تولید خلاقیت ها به نتیجه برسد.

کد خبر 674358

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha