۲۱ بهمن ۱۴۰۴، ۱۷:۳۶

دهه فجر؛ خاطراتی از یک پیروزی بزرگ

دهه فجر؛ خاطراتی از یک پیروزی بزرگ

گرگان-دهه فجر، از ۱۲ تا ۲۲ بهمن، برای مردم ایران یک دوران پر از احساسات و تحولات است که نه‌تنها در تاریخ انقلاب اسلامی، بلکه در قلب‌ های مردم نقش ویژه‌ای دارد.

خبرگزاری مهر، گروه استانها: دهه فجر همیشه برای من یادآور شور و شوق خاصی است. آن زمان ها که با شوری وصف نشدنی مدرسه و کلاس درس را آذین بندی می کردیم. با پول های تو جیبی خود وسایل رنگی رنگی می خریدیم و برای اینکه کلاس خود را قشنگ تر از کلاس های دیگر کنیم کلی تلاش می کردیم. ریسه های پرچم ایران را از یک گوشه کلاس به گوشه دیگر وصل می کردیم و برای درست کردن روزنامه دیواری دهه فجر در گروه های مختلف با همکلاسی هایمان در زنگ تفریح تلاش دوچندانی داشتیم.

دهه فجر برای من فریاد الله اکبری است که از بام و حیاط خانه ها به گوش می رسد. بعدها که در حوزه رسانه مشغول به فعالیت شدم و روزنامه های آن زمان را بیشتر مورد توجه قرار دادم تیترهای امام آمد، شاه رفت، رژیم متلاشی شد، خمینی می آید برایم تیترهای کوبنده ای بود که نه تنها در زمان خودش بلکه همین روزها هم نشان از یک ملت پر غرور دارد.

برای بسیاری از نسل‌های من، ۲۲ بهمن تنها یک رویداد تاریخی است، اما این رویداد در دل مردم خاطرات و احساسات متفاوتی به جا گذاشته است.

جوانانی که این روز را به چشم ندیده‌ اند، آن را از پدران و مادران خود شنیده ‌اند و از آن ‌ها احساسات و تجربیات پرشور نسل‌های پیشین را درک کرده ‌اند.اما برای نسل‌های قبل از من، این دهه نه تنها یک برهه تاریخی، بلکه دوره‌ای سرشار از امید، تلاش و باور به تغییرات بزرگ بود.

روزهایی که جوانان و مردم از جان و دل در صحنه بودند. روزهایی که مردم ایران، با همه‌ آنچه در دل داشتند، به خیابان‌ها آمدند و صدای اعتراضشان در سراسر کشور طنین‌انداز شد.

آن روزها، همه‌چیز تحت تاثیر یک هدف بزرگ قرار داشت: سرنگونی رژیم شاهنشاهی و ساختن آینده‌ای نو.۱۲ بهمن برای بسیاری از ایرانیان، شروع یک فصل جدید بود.

وقتی امام خمینی پس از سال‌ها تبعید به ایران بازگشت، مردم به خیابان‌ها ریختند و با چشمانی پر از اشک و امید، به استقبال رهبر انقلاب رفتند. هیچ ‌چیز از هیجان و اشتیاق آن روزها کم نمی‌شود.

پرچم‌ها در دست مردم بود، شعارها در هوا می‌رقصید و برای نخستین بار، خیلی‌ها به آینده‌ای بهتر امیدوار شدند.اما ۲۲ بهمن، روز پیروزی بود. روزی که بسیاری از ما هنوز هم در دل‌ مان آن را جشن می‌گیریم.

مردم ایران به خیابان‌ ها آمدند و سرشار از خوشحالی فریاد زدند که «شاه باید برود» و آرزوهایشان به حقیقت پیوست. انقلاب پیروز شد و همان روزها بود که نشان داد مردم ایران هیچ‌گاه از خواسته‌هایشان دست نخواهند کشید.این دهه نه تنها یک دوره تاریخی در تقویم است، بلکه گنجینه‌ای از خاطرات است.

خاطراتی از همبستگی، تلاش و پیروزی که نه‌تنها در تاریخ، بلکه در دل‌های مردم ایران برای همیشه ثبت شده است. دهه فجر برای هر ایرانی، نه تنها یک جشن سیاسی، بلکه یک یادآوری از قدرت اتحاد مردم است؛ قدرتی که می‌تواند حتی بزرگ‌ترین امپراطوری‌ها را از پای درآورد.

هر سال که این ایام فرا می‌رسد، نه تنها انقلاب اسلامی که خود مردم و آرمان‌هایشان در این روزها زنده می‌شود. برای من، دهه فجر همیشه از آن دست روزهایی است که وقتی به آن فکر می‌کنم، در دل احساس غرور، عشق و امید پیدا می‌کنم.

کد خبر 6745387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha