۲۲ بهمن ۱۴۰۴، ۱۴:۴۶

یوسفی: حضور مردم سوخت اقتدار امنیتی و دیپلماسی کشور است

یوسفی: حضور مردم سوخت اقتدار امنیتی و دیپلماسی کشور است

اهواز - نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس گفت: اگر امروز اقتدار امنیتی، نظامی و دیپلماسی برای کشور وجود دارد، سوخت اصلی آن حضور آگاهانه و میلیونی مردم در صحنه است.

مجتبی یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر در حاشیه مراسم راهپیمایی مردم اهواز در ۲۲ بهمن با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن اظهار کرد: در مقابل موج ایستادگی و اقتدار حضور مردم واقعاً شرمنده می‌شویم و مردم بار دیگر نشان دادند که همیشه تمام‌کننده کار هستند.

وی افزود: مردم مقتدر ایران همواره در صحنه بوده‌اند و این بار نیز میلیونی و در زمان مناسب وارد میدان شدند تا نشان دهند با وجود گلایه‌های بحق اقتصادی که دارند و مسئولان باید بیش از گذشته به آن رسیدگی کنند، اما با فرصت‌شناسی و حتی لحظه‌شناسی، پشتوانه اقتدار کشور باقی مانده‌اند.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر اقتدار امنیتی، نظامی و دیپلماسی امروز کشور برقرار است، بدون تردید سوخت موشک این اقتدار، حضور مردم است.

یوسفی با بیان اینکه حضور میلیونی مردم مشتی محکم بر دهان دشمنان این آب و خاک بود، تصریح کرد: اگر در این ۴۷ سال ایران، ایران مانده و دچار تفرقه و تجزیه نشده است، نقش اصلی را مردم ایفا کرده‌اند و آنان وظیفه خود را به‌درستی انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: اکنون وظیفه ما مسئولان و خدمتگزاران این است که به فرموده رهبر معظم انقلاب، دو برابر کار کنیم، از تفرقه و دودستگی فاصله بگیریم و برای حل مشکلات مردم با ید واحده وارد عمل شویم.

یوسفی با بر قدردانی از مردم گفت: ما دست‌بوس این ملت هستیم؛ زن و مرد، کودک و نوجوان، پیرمرد و پیرزن با همه وجود به میدان آمدند تا نشان دهند پشت انقلاب و نظام خود ایستاده‌اند و این حضور، رفراندوم ۲۲ بهمن در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی است.

کد خبر 6746486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha