پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۹:۱۹

در گفتگو با مهر عنوان شد:

وجود 30 هزار زندانی نیازمند در زندانهای کشور

وجود 30 هزار زندانی نیازمند در زندانهای کشور

معاون دادستان تهران در امور زندانها گفت: از 145 هزار زندانی که در زندانهای کشور بسر می برند در حدود 30 هزار نفر از نظر اقتصادی ضعیف و نیازمند هستند.

محمود سالارکیا در گفتگو با مهر با بیان اینکه بیشترین آسیب زندان متوجه خانواده زندانیان است، افزود: اغلب زندانیان سرپرست خانوار محسوب می شوند که تعدادی از این زندانیان از لحاظ اقتصادی با مشکلات بسیاری مواجه هستند و معضلات آنان با دور شدن از محیط خانواده و جامعه تشدید می شود.

معاون دادستان تهران در امور زندانها خاطر نشان کرد: وضعیت مالی و خانوادگی زندانیان بررسی و زندانیانی که خانواده آنان نیاز به حمایت داشته باشند شناسایی می شوند و این امر طی سالهای اخیر مورد توجه جدی قرار گرفته است اما به لحاظ کمبود اعتبارات، خدمات به گونه ای چشم گیر نبوده است.

وی بر حمایت از خانواده زندانیان نیازمند تاکید کرد و افزود: با وجود اینکه تاکنون در حد توان و اعتبار حمایت هایی از خانواده زندانیان نیازمند انجام شده اما معتقد هستیم وضعیت برخی از این خانواده ها به گونه ای است که باید بیش از پیش مورد حمایت قرار گیرند.

کد خبر 674652

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha