مدير تيم هاي فوتبال استقلال اهواز با بيان اين مطلب به خبرنگار"مهر" گفت : بر اساس برنامه ريزي فدراسيون فوتبال تيم ما بايد روز 14 فروردين در اصفهان با سپاهان ديدار كند و اين در حالي است كه تيم ما براي سفر به اصفهان با مشكل تهيه بليط و اسكان بازيكنان روبرو بود چرا كه شهر اصفهان از جمله شهرهاي توريستي كشور است و بويژه در اين ايام با ازدحام مسافران نوروزي روبروست .
وي افزود : فدراسيون فوتبال مي توانست با چند روز جابجايي اين مسابقه ، از بروز چنين مشكلاتي جلوگيري كند تا تيم ها دچار مشكلاتي اين چنيني نشوند .
وي تصريح كرد : در آستانه 13 نوروز كه اكثر بازيكنان علاقمندند تا در كنار خانواده هايشان باشند ما مجبور شديم از اهواز به تهران و با اتوبوس به مقصد اصفهان حركت كنيم كه اين مسئله باعث خستگي و بي انگيزگي بازيكنان شده است .
رمضاني در پايان درباره ديدار با سپاهان اظهار داشت : به رغم مشكلاتي كه براي سفر به اصفهان با آن روبرو بوديم آماده ايم تا بازي خوبي را مقابل سپاهان برگزار كنيم و ازحريف قدرتمند خود امتياز بگيريم .
مدير تيم هاي فوتبال استقلال اهواز در گفت و گو با "مهر" :
به برنامه ريزي فدراسيون فوتبال اعتراض داريم
كجاي دنيا سراغ داريد در ايام تعطيلات عيد و روز هايي كه مردم مشغول ديد و بازديد عيد هستند ، تيم ها درگير مسابقات باشند و دغدغه برگزاري بازي ها را داشته باشند .
کد خبر 67573
نظر شما