پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۷:۰۷

اعتبارات هزینه ای مازندران 103 میلیارد تومان اعلام شد

اعتبارات هزینه ای مازندران 103 میلیارد تومان اعلام شد

ساری - خبرگزاری مهر: در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان، اعتبارات هزینه ای مازندران بیش از 103 میلیارد تومان اعلام شد و به تصویب رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، استاندار مازندران عصر شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه مازندران اظهار داشت: به منظور صرفه جویی در هزینه ها در قانون بودجه باید برای جبران کسری بودجه مدیریت اساسی صورت گیرد.

ابوطالب شفقت خواستار واگذاری امور خدماتی به بخش خصوصی جهت کاهش هزینه های جاری در بین دستگاههای اجرایی استان شد.

شفقت با اشاره به اینکه در توزیع اعتبارات بر اساس شاخص ها و نیازهای دستگاههای اجرایی استان در هزینه ها برنامه ریزی شده است، بیان داشت: نیاز کمبود اعتبارات دستگاهها باید از طریق ردیف های دیگری جبران شود.

این مسئول کاهش هزینه های دولتی را مهمترین برنامه شورای برنامه ریزی و توسعه استان دانست و گفت: دستگاهها با اجرای طرح مدیریتی هزینه های جاری ادارات خود را کاهش دهند.

معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری مازندران با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از 10 درصد عملکرد خود اعتبارات هزینه ای در دستگاههای اجرایی اعتبار تقسیم شده است، یادآور شد: 105 نفر سال گذشته در استانداری مازندران بازنشسته شدند.

معاون برنامه ریزی استانداری مازندران نیز ادامه داد: 9 هزار و 315 نفر امسال با اعتبار 103 میلیارد تومان در دستگاههای اجرایی استان به خدمت گرفته می شوند.

کد خبر 676511

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha