به گزارش خبرنگار مهر، بیش از 200 اندیشمند 45 کشور جهان در اجتماعی بزرگ، منشور وحدت اسلامی را به منظور تقویت و تعمیق همدلی مورد نقد و بازنگری قرار می دهند، بیش از 2 هزار اندیشمند این منشور را امضا کرده اند و طی این کنفرانس قرار است راهکارهای اجرایی مطرح شده تا علمای جهان اسلام متعهد به اجرای آن باشند .
منشور وحدت اسلامی همه زمینه های مشترک اعتقادات اخلاقی، تشریعی و حتی مسائل تاریخ و تمدن اسلام را به طور اجمال مطرح و مسلمانان دو گروه شیعه و سنی را متعهد به پذیرش این منشور کرده است.
هدف از برگزاری کنفرانس وحدت، ایجاد زمینه های اتحاد و همبستگی جهان اسلام و همفکری علما و دانشمندان جهت نزدیک سازی دیدگاه های علمی و فرهنگی آنان در زمینه های فقهی، اصولی، کلامی، تفسیری و نیز بررسی مسائل و مشکلات مسلمانان و ارائه راه حل های مناسب و موضع گیری مشترک در برابر آن است.
بررسی زمینه های تحقق تقریب، عقاید، فقه، فرهنگ، از بین بردن موانع تقریب و وحدت مانند تکفیر، سازماندهی تبلیغات اسلامی به منظور گسترش فرهنگ وحدت و مقابله با تبلیغات دشمن از جمله محورهایی بیست و یکمین کنفرانس وحدت اسلامی عنوان شده است .
بیست و یکمین کنفرانس وحدت اسلامی 15 تا 17 اردیبهشت ماه در سالن اجلاس سران برگزار می شود .
دکتر قاضی حمود هتار وزیر ارشاد و اقاف یمن، دکتر محمود مشهدانی رئیس مجلس عراق، دکتر علی جمعه مفتی اعظم مصر، دکتر عبدالرحیم السائح استاد دانشگاه الازهر و متفکر مصری، دکتر محمد فؤاد البرازی رئیس سازمان اسلامی دانمارک، دکتر اسعد سحمرانی استاد دانشگاه اوزاعی لبنان، دکتر جعفر عبدالسلام دبیرکل اتحادیه دانشگاههای اسلامی، دکتر محمد البشاری دبیرکل کنفرانس اسلامی اروپا از سخنرانان در این کنفرانس محسوب می شوند.
نظر شما