۱۸ اسفند ۱۴۰۴، ۱۰:۰۰

طی مکاتبه ای رسمی؛

ایران خواستار محکومیت حملات تجاوزکارانه آمریکایی-صهیونی توسط «فیبا» شد

ایران خواستار محکومیت حملات تجاوزکارانه آمریکایی-صهیونی توسط «فیبا» شد

فدراسیون بسکتبال طی مکاتبه با فدراسیون جهانی این رشته، خواستار محکومیت حملات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی و محرومیت آنها شد.

به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال حمله آمریکایی - صهیونی به خاک جمهوری اسلامی که علاوه بر به شهادت رساندن رهبر فرزانه کشورمان، منجر به شهادت بسیاری هموطنان و همچنین ویرانی بسیاری مناطق و اماکن در استان‌های مختلف از جمله اماکن ورزشی شده است، فدراسیون بسکتبال محرومیت و محکومیت مسببان این حوادث را خواستار شد.

این فدراسیون در مکاتبه با فدراسیون جهانی بسکتبال (فیبا) ضمن تاکید بر جنبش المپیک و ارزش هایی که نافی تعرض به جان انسان ها ‌و اماکن ورزشی است، خواستار اقدام فیبا برای محکومیت حملات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیست و محرومیت آنها شده است.

ساختمان فدراسیون بسکتبال از جمله ساختمان هایی است که در پی حملات اخیر به ورزشگاه آزادی، با آسیب و خسارت هایی مواجه شده است.

کد مطلب 6769568

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha