به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، دبیر جشنواره هنرهای تجسمی خراسان جنوبی، ظهر امروز در مراسم این جشنواره افزود: جشنواره هنرهای تجسمی هنرستانهای فنی و حرفه ای در رشته های چاپ دستی، صنایع دستی، طراحی و دوخت، گرافیک، نقاشی، نقشه کشی معماری و طراحی برگزار می شود.
علیرضا قانونی اظهار داشت: حدود 30 اثر در رشته های صنایع دستی، طراحی و دوخت، گرافیک و نقشه کشی معماری از هنرستانهای خراسان جنوبی به دبیرخانه یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی ارسال شده که 24 اثر آن در زمینه گرافیک است.
به گفته وی در این مرحله از جشنواره و در هر زمینه یک اثر برتر انتخاب و برای شرکت در مرحله کشوری جشنواره هنرهای تجسمی هنرستان های فنی و حرفه ای کشور که خردادماه امسال در استان چهارمحال و بختیاری برگزار می شود، معرفی خواهند شد.
کارشناس مسئول فنی و حرفه ای سازمان آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه این استان در سال گذشته و در مرحله کشوری در زمینه صنایع دستی رتبه اول و در زمینه گرافیک رتبه سوم را کسب کرده است، یادآور شد: امیدواریم امسال نیز هنرجویان هنرستان های فنی و حرفه ای استان رتبه های خوبی را در کشور به خود اختصاص دهند.
وی کیفیت آثار ارسالی از سوی هنرجویان هنرستانهای فنی و حرفه ای در یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی استان را خوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: این آثار از نظر کمی امسال نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
قانونی با اشاره به اینکه دو سوم آثار ارسالی به جشنواره از سوی هنرستانهای پسرانه استان بوده است، خاطرنشان کرد: هنرجویان و هنرآموزان یک سال فرصت دارند تا در زمینه خلق آثار هنری نو برای ارائه در دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی تلاش کنند.
وی توسعه و تعامل رشته های هنری در شاخه آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، زمینه سازی برای پرورش استعدادها و خلاقیت هنرجویان، آفرینش آثار هنری مطلوب در عرصه رقابتهای هنری و عملی، معرفی توانمندی های هنرآموزان و ایجاد فضای رقابتی سازنده در میان آنان برای بروز خلاقیت و ایده های نو در آموزش های فنی و حرفه ای را از اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.
نظر شما