حاجی رضا تیموری با بیان اینکه طرح سراج منیر در استان همدان به اجرا در آمده است، تصریح کرد: در اجرای این طرح تا کنون 22 هزار و 500 دستگاه چراغ گازی در روستاهای استان همدان نصب شده است که این تعداد روشنایی 45 درصد روستاهای همدان را فراهم کرده است.
وی گفت: از ابتدای فعالیت دولت نهم تا کنون یک ایستگاه 230 کیلو ولت با ظرفیت 30 مگا ولت آمپر و پنج ایستگاه 63 کیلو ولت با ظرفیت 550 مگا ولت آمپر و 211 کیلومتر خط فوق توزیع با جذب 290 میلیارد ریال در استان همدان احداث و به بهره برداری رسیده است.
مدیرعامل شرکت برق استان همدان ادامه داد: با اجرای طرح سراج در استان همدان نیز 186 گلزار شهدا روشن شده است و روشنایی بقیه گلزارها در استان همدان در دست اجراست.
تیموری گفت: استان همدان در تمامی عرصه ها به ویژه صنعت نیازمند توسعه است که در این راستا تامین زیرساختها حرف اول را می زند.
نظر شما