پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۴:۵۸

اربابی در گفتگو با مهر:

مدیریت اکران ساماندهی می‌شود

مدیریت اکران ساماندهی می‌شود

مدیر کل نظارت و ارزشیابی سینمای حرفه‌ای معاونت سینمایی وزارت ارشاد از استمرار برگزاری جلسات پروانه ساخت و تلاش برای مدیریت اکران در سال جدید خبر داد.

محمود اربابی درباره برگزاری جلسات پروانه ساخت به خبرنگار مهر گفت: از ابتدای امسال با حضور اعضا سه جلسه برگزار شده اما با توجه به پروژه‌هایی که در دست داریم، خروجی خاصی نداشتیم. البته تمدید پروانه ساخت یا تغییرات و اصلاحاتی در برخی پروژه‌ها اعمال شده و حتی برخی را به بررسی مجدد موکول کرده‌ایم، اما پروژه مهمی که در انتظار پروانه ساخت باشد، نداریم.

وی درباره برنامه‌های خاص شورای نظارت و ارزشیابی در سال جدید گفت: قصد داریم امسال مدیریت اکران را سامان دهیم. متاسفانه با فقدان مدیریت مناسب در این حوزه هم اکنون برخی فیلم‌ها زیر سایه آثار دیگر قرار می‌گیرند و نمی‌توانند اکران مناسب داشته باشند. امیدواریم با این برنامه و سیاست‌های جدید تنوعی در اکران فیلم‌ها ایجاد کنیم تا حق هیچ فیلمی ضایع نشود.

کد خبر 677069

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha