به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، پرویز آژیده، ظهر امروز در همایش تجلیل از معلمان نمونه استان اظهار داشت: آنچه که بیش از محرومیت و کمبودها این قشر زحمتکش را رنج میدهد، تبعیضهای موجود در حقوق دریافتی کارمندان است.
وی ادامه داد: با اجرایی شدن قانون خدمات مدیریت کشوری، تبعیض و برخی بیعدالتیهای موجود بین کارکنان مختلف دولت از بین رفته و فرهنگیان به حقوق به حق خود خواهند رسید.
معاون آموزشی پرورشی نظری مهارتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به توجهات دولت نهم به قشر معلم بیان داشت: در راستای تحقق شعار دولت نهم که عدالت محوری است در رفع تبعیض در بین اقشار مربیان آموزشی تلاش شده است.
آژیده همچنین با اشاره به مسائل معیشتی معلمان ادامه داد: خدشه به عزت معلمان برابر با خدشه به پیکر جامعه است و باید از طریق حمایتهای مادی و معنوی از دغدغه های معلمان کاست.
وی با بیان اینکه برای توسعه پایدار باید آموزش و پرورش را توسعه داد، تصریح کرد: راهکار توسعه آموزش و پرورش را باید در معلمان جستجو کرد.
معاون آموزشی پرورشی نظری مهارتی وزارت آموزش و پرورش افزود: معلمان، رسالت خطیری بر دوش دارند و این رسالت را برای ساخت جامعه و بشریت با جان و دل پذیرفته اند.
وی خاطرنشان کرد: تدبر در قرآن و انس با این کتاب الهی زمینه مصونیت بشر را فراهم می سازد.
آژیده با بیان اینکه یکی از ماموریت های رژیم پهلوی اسلام زدایی بود افزود: تعلیم علوم دینی، وظیفه و تکلیف تمام معلمان است.
معاون آموزشی، پرورشی، نظری و مهارتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مربیان آمیزه ای از ایمان، هنر و عشق الهی هستند افزود: این صفات الهی است که شغل معلمی را همسو با شغل انبیا کرده است.
آژیده با اشاره به اینکه برای دست یافتن به توسعه جامعه باید در توسعه آموزش و پرورش تلاش کرد، یادآور شد: توجه به توسعه تعلیم و تربیت توسعه پایدار در همه زمینه هاست.
وی از آثار شهید مطهری به عنوان مبنای فکری یاد کرد و ادامه داد: مسئولان امر و مربیان تربیتی باید زمینه مناسب برای تمسک جستن به این اندیشه ها را فراهم سازند.
آژیده همچنین با اشاره به نشاط معلمان در مدارس عنوان کرد: نشاط معلمان برابر با نشاط جامعه است و نشاط بخشیدن به محیط مدارس در ارتقاء بخشیدن به روحیه خودباوری و جهاد و تلاش در تحصیل علم و معرفت مثمر ثمر است.
همزمان با حضور آژیده از 19 نفر از فرهنگیان استان زنجان تجلیل شد.
نظر شما