محمدحسین اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: این شرکت برای مقابله با بحرانهای از پیش تعیین نشده در شبکه آبرسانی شهری اقدام به تشکیل گروه های بازرسی از چاه ها کرده است به نحوی که این گروه های بازرسی هر هفته با تست کردن چاه های موجود و استیجاری مشکلات آنها را جهت مقابله با بحران برطرف می کنند.
وی درخصوص برنامه های اجرایی در سال جاری یادآور شد: سالم نگه داشتن کلیه چاه هایی که در مالکیت شرکت هستند، بازدید هفتگی از چاه ها و تخلیه آنها برای (دوبار در هفته)، هماهنگی با مالکین و عقد قرارداد جهت خرید آب از چاه های استیجاری، شناسایی منابع آب جدید، پیگیری راه اندازی مجموعه چاه های چرخاب، پیگیری و افزایش حجم مخازن موجود و حفاظت و نگهداری فیزیکی از تاسیسات چاه های موجود از جمله برنامه های پیش بینی شده این شرکت برای مقابله با کم آبی است.
این مسئول خاطرنشان کرد: معاون بهره برداری آبفای یزد عنوان کرد: علاوه بر اقدامات یاد شده، افزایش تعداد تانکرهای آبرسانی و عقد قرارداد جهت تانکرهای استیجاری، اصلاح شبکه های فرسوده به منظور جلوگیری از هدررفت آب و ایجاد بحران، تخلیه و شستشوی مخازن و شبکه های اصلی، ثبت و ضبط اطلاعات و آمار و مقایسه با دوره مشابه سال قبل، اطلاع رسانی و راهنمایی مشترکین نیز برای جلوگیری از بحران آبی در یزد انجام می گیرد.
اسماعیلی افزود: در حال حاضر 143 هزار مشترک آبفای یزد هستند و همه ساله حدود هفت هزار نفر به تعداد مشترکان افزوده می شود.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب شهر یزد با اشاره به کاهش میزان خرابی انشعابات آب در یزد عنوان کرد: دلیل کاهش خرابی انشعابات شبکه های فرسوده، استاندارد شدن لوازم انشعابات، کنترل فشار شبکه، بالاتر رفتن کیفیت آب و نظارت بهتر بر کار پیمانکاران است و امید می رود با برنامه های اجرایی این میزان به شدت کاهش یابد.
نظر شما