پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۴:۵۷

تنها یک مرکز پرورش ماهی در استان همدان بیمه شده است

تنها یک مرکز پرورش ماهی در استان همدان بیمه شده است

همدان - خبرگزاری مهر: مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان همدان گفت: از 126 مرکز پرورش ماهی در استان همدان تنها یک مرکز بیمه شده است.

نبی زندی در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان افزود: بالا رفتن تعرفه حق بیمه در سال جدید یکی از دلایل عدم استقبال تولیدکنندگان از بیمه است.

وی با بیان این که مبلغ بیمه در سال گذشته در خصوص ماهیان سرد آبی پنج هزار و 200 ریال بوده که در سال جدید به هشت هزار و 400 ریال افزایش یافته است ، تصریح کرد: مهمترین دلیل این امر کم شدن سهم دولت است که از هفت هزار و 800 ریال در پارسال به پنج هزار و 600 ریال رسیده است.

زندی اظهار داشت: ریسک تولید محصولات شیلاتی بالا نیست و به دنبال رفع موانع در بیمه محصولاتی شیلاتی هستیم.

مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان همدان گفت: یکی از برنامه های سازمان در سال جدید افزایش بیمه محصولات شیلاتی در استان همدان است که در این میان نیز نیازمند مساعدت سازمان بیمه و بانک کشاورزی هستیم.

وی افزود: عدم آشنایی تولیدکنندگان با بیمه و بی رغبتی سازمان بیمه در بیمه کردن محصولات شیلاتی از عوامل مهم بیمه نکردن مراکز پرورش ماهی است.

کد خبر 677655

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha