به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، نوذر سامانی، ظهر امروز در جمع خبرنگاران زمان همایش را 19تا 20 اردیبهشت ماه سال جاری اعلام کرد و افزود: هدف از برگزاری این همایش آشنایی با علوم روز دنیا و تقویت همکاری گروهی بین دانشجویان در بخشهای مختلف به ویژه حوزه سلولهای بنیادی است.
وی با بیان اینکه برنامه ریزی برای برگزاری این همایش از بهمن سال 86 آغاز شده، افزود: از آنجا که علم سلولهای بنیادی بیشتر در حوزه کارگاهی و عملی است از این رو همایش را در دو بخش تئوری و عملی برگزار می کنیم.
رئیس دانشکده علوم دانشگاه شیراز خاطرنشان کرد: برای همایش اصول تئوری سلولهای بنیادی 20 مقاله ارسال شده که از این تعداد حدود هفت مقاله به صورت سخنرانی و چهار مقاله نیز به صورت پوستر ارائه می شود.
سامانی یادآور شد: اولین همایش نیز در شیراز برگزار شده بود که می توان گفت دانشکده علوم دانشگاه شیراز تنها دانشگاه برگزار کننده این همایش بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت نشریات دانشجویی در بخشهای مختلف به ویژه حوزه سلولهای بنیادی بیان داشت: دانشکده علوم شیراز در سطح کشور از نظر نشریات علمی رتبه اول را کسب کرده است.
رئیس دانشکده علوم دانشگاه شیراز از شش بخش فیزیک، شیمی، زیست شناسی، آمار، علوم زمینی، ریاضی و آمار به عنوان بخشهای علمی این دانشکده یاد کرد که در آنها پنج نشریه علمی منتشر می شود و افزود: سه نشریه رویش، تابش و گیتی این دانشکده در سطح دانشگاه های کشور مدال طلا دریافت کرده اند.
سامانی افزود: نشریه رویش اولیه نشریه تخصصی سلولهای بنیادی در سطح کشور است که پس از یک سال از شروع به کار خود به عنوان یکی از نشریات برتر دانشجویی کشور شناخته شد.
نظر شما