محسن بخشی در گفتگو با خبرنگار مهر در شهریار اظهار داشت: این سامانه با هدف روانسازی امور اداری مردم و در جهت کاهش ترافیک شهری در ساعات مختلف روز ایجاد خواهد شد.
وی افزود: در حال حاضر جایگاه واقعی پست برای عموم مردم تعریف نشده است و برای شناساندن قابلیتهای پست به شهروندان لازم است برنامه هایی در جهت تعریف این جایگاه طراحی و ارائه شود و این طرح قرار است از هم اکنون به صورت خانه به خانه و اداره به اداره اجرا شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: ایجاد سامانه 193 موجب می شود افراد برای انجام کارهای غیرضروری اداری، اجتماعی و شهری از خانه خارج نمی شود و تمام مراحل ارسال مرسوله های درون و برون شهری به پست واگذار خواهد شد.
بخشی بیان داشت: مهم ترین مزیت این طرح جلوگیری از افزایش ترافیک، آلودگی هوا، خطرات ناشی از تنشهای رودررو، کاهش بزه های اجتماعی و ناهنجاریهای ناشی از تردد فراوان و ترافیک شهری، کاهش هزینه های مالی، تسریع در امور و صرفه جویی در زمان و آرامش روانی است.
رئیس اداره پست شهریار عنوان کرد: مهم ترین مشکل پستچیان در این شهر عدم نامگذاری بسیاری از خیابانها و معابر و پلاک نشدن بسیاری از منازل است که در این راستا اقداماتی در جهت بهبود اوضاع انجام شده است.
نظر شما